TABĂRA ONLINE DIN
LABORATORUL DE CARIERE

TABARA LDC BUCURESTI OCTOMBRIE TABARA LDC NOIEMBRIE!

EXPERIENȚĂ PENTRU SUCCES

Ce este ”Tabăra online din Laboratorul de Cariere – Experiență pentru succes”?

”Tabăra online din Laboratorul de Cariere – Experiență pentru succes” își propune să creeze un context online prielnic învățării, prin experimentare, pentru îmbunătățirea și optimizarea capacității de autocunoaștere, antrenarea abilitatilor de inteligență emoțională și oferirea unei perspective realiste și concrete asupra oportunităților de viitor,
pentru liceeni și studenții de anul I.

ÎNSCRIE-TE!

DE CE SĂ TE ÎNSCRII ÎN TABĂRĂ?

Elimini confuzii
Știm cât de confuză poate deveni toată căutarea unui drum pe care să pornești în viață, de aceea ne-am propus să vă oferim un sprijin vouă, adolescenților și tinerilor, care parcurgeți acest proces.
Dobândești abilități

Pentru că avem convingerea că educația trebuie făcută cu grijă pentru nevoile voastre am organizat această tabără în online, garantându-vă exersarea unui întreg set de abilități de care orice adolescent are nevoie pentru a-și atinge potențialul

Câștigi încredere în tine

În plus, vei dobândi încredere în tine și îți vei putea întocmi un plan de dezvoltare cu acțiuni concrete, ancorat în realitate, pe care să-l și urmezi.

De ce este important
să participi în echipă în Tabăra LDC online?

Când înveți și lucrezi în echipă, crești ca individ. Învățarea colaborativă este caracteristică grupurilor de tineri care comunică împreună pentru a-și fundamenta înțelegerea, căuta sens, găsi soluții sau pentru a crea un artefact, inovând și folosindu-și cunoștințele.

De ce să participi într-un proiect Step Up?

Acompaniați de mentori, tu, împreună cu alți 2-4 colegi învățați să vă dezvoltați gândirea critică și sistemică, exersați abilități de comunicare și prezentare și descoperiți căi de a investiga informații pertinente, relevante și concrete referitoare la propriul viitor profesional.

În Step Up veți parcurge 3 pași:


(1) Intrați în dialog cu oameni din diferite industrii care ocupă poziții similare ariei voastre de interes profesional. Astfel, veți afla informații referitoare la abilitățile/competențele necesare pentru a performa pe acel job, provocările de la începutul carierei, caracteristicile job-ului respectiv etc.

(2) Evaluați job-urile posibile și vă faceți planuri de carieră din perspectiva intereselor, talentelor, abilitățiilor proprii. Cu această ocazie, aflați cum ar putea evolua în viitor job-ul de care sunteți interesați, dar și care sunt noile abilități și competențe necesare pentru a performa în era hiper-tehnologizată în care tăim.

(3) Transpuneți într-un format atractiv, în limbaj prietenos, toată informația relevantă pe care ați adunat-o în interviurile purtate cu specialiștii, pe care apoi, o veți urca pe site-ul „vremsafim.ro”, disponibil tinerilor din România.

Așa veți oferi altora informații valoraose, care să îi ajute în viitor!

CE SPUN PARTICIPANTII

Cum a fost experiența din
prima tabăra online din România?

Cine au fost invitatii din tabara trecuta?

PARTENERI PROGRAM

Partener
Co-founder

PARTENERI EDUCATIONALI

PARTENERI MEDIA

Contact

Diana Ștefănescu, project manager

E-mail: laboratoruldecariere@scoaladevalori.ro

Share This