Traineri Autentici

Cristi Dragan

Cristi studiaza Brand Management si Psihologie la Minerva Schools, facultate cu sediul in San Francisco, California. In fiecare semestru, el si colegii lui traiesc, studiaza si lucreaza in tari diferite (Coreea de Sud, India, Germania, Argentina, UK si Taiwan). Cristi considera ca implicarea in activitatile de dezvoltare personala sunt esentiale pentru conturarea unui caracter complex.

Tibi Borza

Tibi is a seasoned professional with 10y+ of experience in delivering HR consultancy, as well as recruitment and staffing and training projects. He has worked closely with multinational companies in sectors such as FMCG, IT&C, retail, telco, pharma and automotive. With a keen interest in youth education and experiential learning, Tibi has also performed as career coach, facilitator, speaker and alternative professor for a national and international audience. His key organizational contributions include: increased cultural innovation, creation of out of the box solutions, and enhanced leadership skills and capabilities through change management programs. He is committed to enhance the quality of people’s lives and the organizations where they spend their lives, through coaching, education, and empowerment.In 2013 he partnered with 2 other’s alike to start Mindoff, a Bucharest-based HR consultancy boutique that offers full option solutions to serve the workforce market.All of the above until the wind sets in. Then he’s off to a new kitesurfing adventure.

Bogdan Popescu

Facilitator, trainer și consultant cu o experiență extinsă care îmbina cu creativitate cunoștințele din inginerie, psihologie, resurse umane și antreprenoriat pentru a crea programe inovative. Succesul său este susținut de abilitățile de comunicare și de abordarea directă a oricărei situații. Consideră că a reuși e o combinație între deschidere, parteneriat, flexibilitate și determinare. În munca sa se folosește de o serie de instrumente (Instrumentele de evaluare comportamentală Everything DiSC® și Five Behaviours of a Team®) și de un design interactiv al sesiunilor de training pentru a încuraja și stimula progresul indivizilor, echipelor și al organizațiilor. Prin folosirea unor metode diferite de modul lor obișnuit de lucru, Bogdan le demonstrează cum pot sparge bariere comportamentale pentru a construi relații autentice. Crede cu tărie în co-creatie și o abordare pozitivă a lucrurilor, în proiectele și activitățile sale îi place sa acorde o atenție deosebita lucrurilor care ne fac speciali și adaugă plus valoare. Bogdan a creat și susținut proiecte de învățare în zone precum gândire inovativa, abilitați de comunicare, leadership, motivație, tehnici de prezentare, relația cu clienții și team building. A lucrat cu clienți din FMCG, vânzări de mașini, producție componente auto, banking si asigurări, IT&C, shared services, farmaceutice, distribuție, retail, Oil & Gas. Dincolo de zona profesională, cu Bogdan poți povesti despre cam orice, despre activități ce se desfășoară outdoor, noi descoperiri în știință, curiozități ale naturii și experiențe extreme

Share This